dimarts, 13 d’octubre de 2020

4t.Primers dies d'Educació Emocional

 

Feia mesos que esperàvem aquest retrobament.Ens sentiem emocionats i emocionades de tornar-nos a veure, a mirar-nos, a escoltar-nos, a riure tots plegats...

A les aules vam preguntar si us agradaven els contes i una gran majoria vau dir que sí. Així que vam començar amb l'Amiga invisible de la Mireia Canals.

 Aquest conte parla de dol, de la pèrdua, de la separació que vulguem o no ens trobem o trobarem a la vida. L'Anna viu una d'aquestes pèrdues i es torna en blanc i negre. Us enrecordeu? Però de cop es troba amb la seva amiga invisible que és ella mateixa en color i li ensenya grans coses per tornar a ser ella mateixa.

El temps de conversa que vam tenir, va ser molt valuós perquè entre tots i totes ens podem ajudar.A continuació vam crear uns cors, en els quals havíem d'afegir a totes aquelles persones que hi són en ell i que sabem que passi el que passi, sempre hi seran.

Premeu per veure més imatges
                                   Podeu mirar més imatges ⬆️

Per últim, dir-vos que som un gran equip, i ens hem de conèixer, respectar, escoltar i perquè sempre ho tinguem present vam crear aquest mural a la porta. Fantàstic, oi?